Vad är Grannsam

Ta hjälp av grannar och vänner – Bästa sättet att skydda ditt hem

Grannsam är en nätbaserad social tjänst för att kommunicera och dela dina olika typer av inbrottsskydd med dina grannar och vänner på ett unikt och innovativt sätt.

Vi hjälper dig att förebygga inbrott i ditt hem genom att erbjuda ett enkelt sätt att utnyttja den senaste tekniken och dela den med dina grannar och vänner. På detta sättet får du fler ögon som bevakar ditt hem och din grannar och vänner erbjuds tekniska hjälpmedel som stöd i sin övervakning.

Mitt Konto – I Grannsam skapar du snabbt, enkelt och gratis ett eget medlemskonto.  Du kan skapa ditt konto genom att registrera dig direkt på hemsidan alternativt har du blivit inbjuden via e-post från någon granne, vän eller bostadsföreningen där du bor. Nu kan du gå till nästa steg.

Skyddsobjekt – Skapas av dig för ditt boende för att inbjudan dina grannar, vänner och släkt att hjälpa till att se efter ditt hem. Detta skapa du enkelt med några knapptryckningar. Normalt så skapas ett skyddsobjekt av en medlem som sedan bjuder in sina närmaste grannar och vänner att hjälpa till se efter sitt boende (husänglar). Här informerar man sina grannar om när man åker på semester, när man har hantverkare mm, så att grannarna på ett enkelt sätt håller koll på omgivningen och ser om det händer något ovanligt.

OmrådesGrupp – En social nätverksgrupp som skapas av Villaägarföreningar, Samfälligheter, BRF mm. I en sådan grupp ingår medlemmarna i t.ex en villaägarförening där man på ett enkelt sätt informerar varandra om aktiviteter och händelser inom området. Exempel är om det har skett inbrott, om man skall hålla ögonen på vissa bilar, etc.

SKYDDA DITT HEM OCH DINA GRANNAR – GRANNSAM ÄR ALLTID GRATIS 

GÅ MED NU  

Nya sättet att förebygga inbrott

Hoppa till verktygsfältet