Bostadsförening

Starta Områdesgrupp Grannsam är en kommunikations och säkerhetstjänst som stödjer traditionell grannsamverkan genom att skapa sociala nätverksgrupper för informationsspridning mellan grannar och vänner. I Grannsam kan ni  skapa en Områdesgrupp där man kan dela information med varandra i grupper vid iakttagelser, information om inbrott i grannskapet mm.

Om man har en Facebookgrupp i området, med samma funktion, kan man naturligtvis ha kvar denna. Grannsam stödjer kombinationer såsom både Områdegrupp & Facebookgrupp, alternativt kan man naturligtvis enbart använda en Facebookgrupp för områdesinformation och sedan låta medlemmarna starta Mitt Konto och Skyddsobjekt i Grannsam. Har man ett Facebook konto kan man välja att logga in med det på Grannsam.

I Grannsams områdesgrupper sparas ej information om medlemmarna, deras likes mm för reklamsyfte.  För oss är medlemmarnas integritet ytterst viktig och du kan tryggt använda en områdesgrupp och  kommunicera via dessa utan att detta monitoreras och sparas. Bildandet av Områdesgrupp i Grannsam är helt gratis.

Medlemskap söker man genom att registrera sig på hemsidan, antingen direkt eller genom att svara på en epost inbjudan.

Föreningar som blir medlem i Grannsam erbjuds även rabatter för medlemmarna i Grannsams Säkerhetsbutik.

En Områdesgrupp kan även skapas för kommunikation mellan hushåll som deltar i traditionell grannsamverkan. I dessa fall bör gruppen skapas av kontaktombudet för grannsamverkan.

SKYDDA DITT HEM OCH DINA GRANNAR – GRANNSAM ÄR ALLTID GRATIS 

GÅ MED NU  

Nya sättet att förebygga inbrott

Hoppa till verktygsfältet